Част от правителството, начело с Петков и партията Продължаваме промяната,

...
Част от правителството, начело с Петков и партията Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Каракачанов: Част от правителството се готви да извърши национално предателство

Част от държавното управление, отпред с Петков и партията " Продължаваме промяната ", се готвят да извършат национално изменничество по отношение на политиката ни по отношение на Северна Македония. Това съобщи в " Денят стартира " почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Има решение на българското държавно управление от 2019 година, 2020 година - решение на Консултативен съвет при президента, има януари месец тази година решение на същия този КСНС и там българската позиция е ясна - взаимни отстъпки по тематиката " Македония " не се вършат до момента в който няма смяна в политиката на Скопие по отношение на България. Кирил Петков е поел задължения и сега върти, суче, маже - пробва се да извърши това национално изменничество, с цел да заслужи това, че някой го взе от нищото и го направи министър председател на България. Очаквам обществото да бъде малко по-критично ", посочи Каракачанов.

По думите му България несъмнено няма интерес страна като Северна Македония, която води сходна антибългарска политика, да става член на Европейски Съюз.

Красимир Каракачанов разяснява и газовата рецесия и прекъсването на газа за България от Русия.

" Договориха една огромна спекулация. Използваха мотива, че руснаците желаят да се заплаща в рубли и още преди " Газпром " да спре кранчето на България и Полша, те са си създали сделките още на 8 април - изтъквам обществена информация, в която тези момчета през една, сякаш швейцарска компания, ще ни доставят през компания медиатор газ и споделят: " Не се тормозете, газ ще има! Само че не споделят на каква цена, а цената е с 35% по-висока в сравнение с газа, който получаваме от " Газпром ". Това значи по 100 млн. на месец повече към сегашните цени на борсата за газ, това значи до края на годината 800 млн. повече ", сподели Каракачанов.

Във връзка с контрактуваните количества газ от Съединени американски щати Каракачанов попита по какъв начин по този начин синьо гориво, което идва от 10 000 км. разстояние, ще е по-евтино от това, което идва по тръбата.

" Войната се трансформира във война сред Русия, Съединени американски щати и Европейски Съюз. Кажете ми една война, която някой е водил някъде по света в името на благородни цели. Каквото и да стартираме, ще стигнем отново по икономическите ползи ", уточни той.

Каракачанов прикани да се намерения по какъв начин да се обезпечи сигурността и прехраната на българския народ.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР