Част от най-първите мъже на България ще получат почетни степени

...
Част от най-първите мъже на България ще получат почетни степени
Коментари Харесай

Част от най- първите мъже на България ще получат степени по време на турнира по таекуондо Амбасадор къп“ в събота



Част от най-първите мъже на България ще получат почетни степени по време на интернационалния шампионат по таекуондо, олимпийска версия, „ Амбасадор къп “, а за един от тях тя ще е действителна, това съобщи особено за предаването „ На финала “ президентът на БФ Таекуондо WTF Слави Бинев. Състезанието ще се организира в събота в столичната зала „ София “.

Това е шампионат, който ние постоянно организираме и се организира благодарение на посолството на Република Корея. Турнирът е открит и в него ще забележим състезатели от Гърция, Турция, Израел, Молдова и Украйна. Очакваме към 700-800 състезатели – връх досега.. Веднага след края на конкуренцията ще има проява на най-известния тим в света – този на „ KUKKIWON “. Наистина ще бъде едно грандиозно шоу, добави Бинев.


Всичко за шампионата, демонстрацията на тима на „ KUKKIWON “, връчването на почетните степени, както и за подготовката на европейското състезание за олимпийските категории през декември можете да чуете в изявлението на Кръстина Иванова със Слави Бинев в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР