Часовете за безплатни прегледи при д-р Йовко Червенков вече са

...
Часовете за безплатни прегледи при д-р Йовко Червенков вече са
Коментари Харесай

Часовете за безплатни ортопедични прегледи са запълнени

Часовете за безвъзмездни прегледи при доктор Йовко Червенков към този момент са запълнени. Поради тази причина началникът на Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик дава опция на още жители да бъдат съветвани, обявявайки още една дата за прегледи.
„ Интересът към безплатните прегледи се оказа извънредно огромен. Стартирахме на първи декември, а графикът и за 8, 15 и 22 декември към този момент е напълнен. Затова ще отделя още един ден за съвещания “, разгласи доктор Йовко Червенков.
Новата дата, за която може да се запишат искащите, е 20 декември. Профилактичните ортопедични прегледи ще се правят в часовете от 9.00 до 13.30ч., още веднъж в приемен кабинет на Ортопедично поделение.
Телефон за опазване на час за безвъзмезден обзор при доктор Йовко Червенков:   0899 000 044.
Записвания ще се одобряват в часовете от 07:30 и 15:00 часа. Пациентите би трябвало да носят със себе си настояща рентгенова фотография, направена не по- късно от седмица преди явяване при доктор Червенков.
Безплатните прегледи са за болести, свързани с болки и дискомфорт на коленните стави, лимитирани придвижвания, коксартроза, гонартроза, омартроза, артроза на глезенната става и други ставни болести. Д-р Червенков ще прави и съвещания за промяна на тазобедрена става и колянна става.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР