Часове след новината за ареста му, причинен от шофиране в

...
Часове след новината за ареста му, причинен от шофиране в
Коментари Харесай

Взривът е страшен: Ето защо Нойзи се накъркал до несвяст и запалил колата!

Часове след новината за ареста му, породен от шофиране в нетрезво (меко казано) положение, Ивайло Цветков Нойзи излезе с обществено опрощение в мрежата. Друго не сме и очаквали, те всички се извиняват – от Андре Токев, през Белослава, та до княгиня Калина, а в този момент и Нойзи.

Той съобщи, че го е позор и с нищо не може, нито пък желае да се оправдава. Закле се, че в никакъв случай преди не е правил нещо сходно и даде обещание да не се повтори и отсега нататък. „ Причините за това ми положение не са от голяма важност и не са значими. Важното е, че ще си понеса наказването и отговорността, както прилича “, написа журналистът.

А часове по-късно близки до него и Мария Игнатова разкриха бомбастично, че повода за зверското наквасване на Нойзи, е точно русокоската. От дни той се бил изнесъл от вкъщи й след заплашителен фамилен скандал и от тъга и невъзможност се налял като казак онази вечер.

Залитащ, само че набрал кураж, Нойзи се е бил запътил към къщата на жена си, преди да го спипа полицията. Не е ясно защо е кавгата им, само че едно е несъмнено – не е поради невярност. Цветков не е поставил рога на Мичето, само че се допуска, че в един миг на нея й е писнало да го устоя и да е „ по-големият мъж “ в фамилията им.

„ Не единствено потребителите в нета, а и доста от познатите на Мария нееднократно са й намеквали, че заслужава по-стабилен и упорит мъж, който действително да работи и да вади пари, а освен да бълва празни „ мъдрости “ и засукани термини. Любовта е обич, само че към този момент мина много време, откогато са дружно и очевидно на Мария й се е вдигнала „ пелената “ пред очите “, разясняват източници.

Разбира се, за бракоразвод още въобще не се говорило сред двамата, само че и едва ли Игнатова ще му дава шансове до безспир.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ивайло Цветков Нойзи Мария Игнатова Нойзи кола къща полиция Андре Токев княгиня Калина белослава Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР