Часове след новината, че Niva ще се превърне в цяло

...
Часове след новината, че Niva ще се превърне в цяло
Коментари Харесай

АвтоВАЗ публикува първо изображение на бъдещата Niva

Часове след новината, че Niva ще се трансформира в цяло моделно семейство, АвтоВАЗ популяризира първото изображение на третия всъдеход от гамата. На конференция на Groupe Renault бе оповестено, че наследникът на класическия ВАЗ-2121 ще бъде показан през 2024 година

Серийната версия най-вероятно ще се отличава от показаната в малко видео Lada Niva Vision. Във Външността на концепта обаче безпогрешно се долавят присъщите черти на всъдехода, който напълно неотдавна си върна истинското наименование - ръбести форми, пай челен надвес, правоъгълна радиаторна решетка, вентилационни отвори на задните колонки на покрива и мигачи над фаровете. Актуалният X-дизайн на Lada остава в предишното.

Третата Niva ще се създава с два вида каросерии. Автомобилът ще бъде издигнат на платформата CMF-B и ще се продава освен в Русия, а и зад граница.

Новата Niva ще стане един от четирите напълно нови модела на Lada, които ще нападат пазара до 2025 година За два от тях към момента няма никаква информация, а за третия към този момент се знае, че ще бъде огромно SUV от клас (най-вероятно съветска версия на Dacia Bigster).



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР