Часове след като във Вашингтон десетки хиляди привърженици на президента

...
Часове след като във Вашингтон десетки хиляди привърженици на президента
Коментари Харесай

Привърженици и противници на Тръмп се сбиха във Вашингтон

Часове откакто във Вашингтон десетки хиляди последователи на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския демонстрираха поддръжката си за президента и стачкуваха против откраднатите съгласно тях избори, се стигна до конфликти сред тях и контрадемонстранти, осведоми Българска телеграфна агенция. На видеозаписи, качени в обществените мрежи, се вижда по какъв начин след рухването на нощта по улиците избухва принуждение - води се юмручен пердах, употребяват се пръти.

Вестник "Вашингтон пост " заяви за един човек, който е бил наръган. В ранните вечерни часове полицията заяви за минимум 10 задържани, от които четирима за владеене на оръжие. Първите известия бяха, че вчерашните митинги са минали като цяло спокойно като се изключи изолирани случаи на принуждение при борба сред подкрепящи Тръмп стачкуващи и контрапротестиращи.

Шествия в поддръжка на Тръмп имаше и в Делрей бийч, Флорида, където няколкостотин души демонстрираха с плакати, на които пишеше "Пребройте всеки глас " и "Не можем да живеем с марксистко държавно управление ". В Лансинг, Мичиган, протестиращи се събраха пред Капитолия. Ораторите на митинга показаха подозрение в резултатите, показващи, че претендентът на демократите Джо Байдън печели щата с преднина от над 140 000 гласа.



Във Финикс, Аризона, съгласно полицията към 1500 души са се събрали пред локалния щатски парламент, с цел да стачкуват против успеха с дребна разлика на Байдън в щата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР