Часът на истината удари! PornHub разкри какъв тип филми за

...
Часът на истината удари! PornHub разкри какъв тип филми за
Коментари Харесай

PornHub разкри от какво се възбуждат жените

Часът на истината удари!

PornHub разкри какъв вид филми за възрастни най-често търсят дамите.

Най-популярният порно уебсайт в света има над 10 години наблюдения по въпроса. А резултатите от последните години ще изненадат много хора.

Оказва се, че дамите не въртят единствено сантиментални клипчета. Противно на нашумялата наклонност да се основава и да се приказва за особено “порно за дами ”, в което сътрудниците си разменят щедро нежности.

Най-популярни измежду дамите в действителност са клиповете с огромни пениси. Посестримите ни пред компютъра тотално опровергават фразата, че размерът няма значение. Извиняваме се на всички мъже със скромни “възможности ”, само че търсенето на “the world’s biggest c*ck ” е скочило с 499% (!) сред 2014-та и 2015-та година. В същото време, търсенето на “romantic sex ” от дамите отбелязва надалеч по-скромния растеж от 125%.

 PornHub разкри от какво се възбуждат дамите
В същия интервал, дамите са сърчвали интензивно за филми, в които мъже вършат орален секс.
Също, за недодялан секс , който включва “викане ”. Освен лесбийските подиуми, се оказва, че дамите са изгледали и много гей клипове с мъже.  В челните 10 попадат и squirting и MILF сцените.

Макар че звучи много необичайно, на доста от дамите очевидно им е забавно да гледат по какъв начин мъже вършат секс с мъже! Според PornHub, 37% от гледалите гей порно в уеб страницата са точно дами.  Друг по-странен тренд е сексът с бременни , който, съгласно уеб страницата, също се радва на растяща известност.

 PornHub разкри от какво се възбуждат дамите

Основният и най-интересен извод е, че колкото и да обичат нежното отношение и романтиката, дамите не са неспособни да се любуват и на по-екстремни или фетишистки мечти.

Дали единствено на екран или и нескрито, няма такова значение. Ние към този момент потвърдено не сме по никакъв начин “задръстени ” в секса!

И още нещо – дамите, посещавали PornHub, са прекарали на уеб страницата приблизително по една минута повече от мъжете.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР