Час след като смени директора на ОД МВР - Хасково,

...
Час след като смени директора на ОД МВР - Хасково,
Коментари Харесай

Пернишки полицай оглави полицията в Пазарджик

Час откакто смени шефа на ОД Министерство на вътрешните работи - Хасково, заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи - гл. комисар Станимир Станев дойде в Пазарджик, където направи следващата кадрова промяна. Той показа новия шеф ст. комисар Иван Зеленков, който идва от дирекцията в Перник. 
Прочетете още
Досегашният шеф старши комисар Петко Шотлеков е преназначен на управителна служба в районно управление (на МВР) Панагюрище.

Старши комисар Иван Зеленков бе назначен за шеф на Областната дирекция на МВР-Перник при служебното държавно управление на Герджиков, от тогавашния длъжностен инистър Пламен Узунов. 

Иван Зеленков е в системата на Министерство на вътрешните работи от 2002 година като шпионин в бранш " Криминална полиция " при Първо Районно ръководство " Полиция ". До момента е минал през всички стадии на кариерата, като е бил шеф на Първо РУ-Перник, РУ-Трън и Второ районно управление (на МВР) в регионалния град. Бил е и зам.-директор на Областната дирекция.

През април от обява на " Уикенд " стана ясно, че по заповед на министър Бойко Рашков Инспекторатът на МВР  ревизира по сигнал управлението на полицията в Перник за нерегламентирани контакти с оперативно забавни лица. По време на следствието е открито, че престъпно проявени лица са получили разрешителни за оръжие. Как е завършила инспекцията, на този стадий не е ясно. 

 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР