Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е един от най-забележителните участници

...
Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е един от най-забележителните участници
Коментари Харесай

Милица Гладнишка получава припадъци заради...

Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е един от най-забележителните участници в последния сезон на " Като две капки вода ", показа за шокираща и много плашеща история в своя живот.

В последния лайф на имитаторското шоу тя трябваше да имитира украинеца Витас, който в песните си има високи тонове, които се приближават до оперното пеене. Това накара Милица да признае по какъв начин е припаднала от високите тонове по време на урок, написа show.blitz.bg.

Милица като Витас! ❤

Posted by on

Актрисата със забележителна самоирония съобщи, че по време на урок по оперно пеене е припаднала. Това ужасило нейния музикален възпитател и бързо била извикана кола за спешна помощ. Тази преживелица много тормозила екипа на шоуто и по време на нейното осъществяване всички били нащрек да не се случи още веднъж и да се строполи на земята.

Това не е първото припадане на актрисата. Милица е изживявала един от най-големите си кошмари по време на фотосите на сериала „ Етажна собственост”. Тя припаднала на снимачната площадка от безсилие и я откарали в “Пирогов”.

" В продължение на месец и половина превеждах дублажи за филми през нощта, а по-късно отивах на фотоси. Мислех, че ще устоя да дремя по четири часа, само че се сринах ", признава тогава Гладнишка и прекарва пет дни в болничното заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР