Чаровната актриса Меган Маркъл е прекратила договора си с автомобилен

...
Чаровната актриса Меган Маркъл е прекратила договора си с автомобилен
Коментари Харесай

Пред Брак Са! Хари И Мегън Заживяха Заедно!

Чаровната актриса Меган Маркъл е прекратила контракта си с авто колос и е върнала предоставения й автомобил под предлог, че няма да има потребност от него. Тя публично обитава в Канада, където и се снима сериала „ Костюма “, изстрелял я на върха на славата. Но очевидно проектите й за близкото бъдеще са свързани с принцове и кралски дворци, а не снимачни площадки на стотици километри от любовта на живота й.

Все по-усилено се приказва, че принц Хари и Меган Маркъл ще се сгодят до края на годината. Актрисата към този момент се е срещнала с кралицата. Явно е въпрос на време да заживеят под един покрив. Но преди този момент да се случи, обичаният й би трябвало най-малко да й изиска ръката. А обилната кралска женитба ще се състои следващата година. Заради тази сериозна смяна в живота си, хубавицата се е заела да урежда някои битовизми, предава разкрития.ком.

Тя е върнала предоставения й от Ауди автомобил за реклама, тъй като няма да има потребност от него в Канада. А, като бъдеща принцеса, сигурно ще й бъде обезпечен отговарящ транспорт. Меган Маркъл е заета със сериала до края на годината, което изисква от нея да бъде повече време надалеч по обичания си. Но за новата година тя не е поемала никакви задължения, написа dailymail.co.uk.

Актрисата и принц Хари ще прекарат няколко дни дружно в Торонто, където той ще дойде по обвързване, само че ще успее да го съчетае на драго сърце. И двамата с Меган Маркъл нямат самообладание да пристигна моментът, в който публично ще се афипират като двойка и ще заживеят дружно. А той като че ли чука на вратата!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР