Чаровен и свободолюбив? Умен и находчив? Чувствителен и сантиментален? Понякога

...
Чаровен и свободолюбив? Умен и находчив? Чувствителен и сантиментален? Понякога
Коментари Харесай

Какъв искаме да бъде партньорът ни според звездите

Чаровен и свободомислещ? Умен и съобразителен? Чувствителен и прочувствен? Понякога зависи от зодията какви качества търсим у колегата.  Ето какъв човек е необходим на всеки знак, с цел да бъде благополучен в интимната си връзка.

Овен

Плахите срамежливци не са по усета на Овена. И назад, някой, който обича да се радостни и нехае за непознатото мнение, несъмнено ще притегли вниманието му! Защото той има потребност от самонадеян и жизнеспособен сътрудник, с който да подхваща всевъзможни  приключения.

Телец

Любовта минава през стомаха. Този лозунг важи с цялостна мощ за Телеца. У колегата цени най-вече умеенето да готви вкусно. За него няма нищо по-привлекателно от това обектът на пристрастеността му да върти тигана ловко, да опитва с екзотични подправки и да тества нови предписания.

Близнаци

Близнаците копнеят за сътрудник, който е в крайник с последните всемирски злословия. Коя известна двойка се е разделила? Кой политически скандал занимава медиите? Идеалният сътрудник за Близнаците би трябвало да е наясно със събитията в света, с цел да може двамата да водят забавни диалози и да обменят информация.

Рак

Раците са домошари и се стремят към сигурност - както във връзка с финансите, по този начин и на страстите. Защото нищо не прави Рака по-неуверен от възприятието, че сътрудникът му се отдалечава от него. Той желае двамата да преодоляват дружно компликациите в живота, по тази причина най-важното качество на колегата му би трябвало да е честност.

Лъв

Лъвът обича да е център на вниманието, само че в същото време желае равносилен сътрудник. Човекът до него би трябвало да свети с невероятен гений, тъй като показността е значима за Лъва .   Когато показва на приятелите или на фамилията си своята по-добра половинка, държи тя да им направи положително и трайно усещане. А това се реализира както с външен тип, по този начин и с разум.

Дева

Никой знак не отдава по-голямо значение на обичта към себе си от Девата. Партньор със занемарен тип и занемарено здраве няма никакъв късмет при нея. Тя търси някой, за който личното благоденствие е приоритет. Девата е известна с рационалните си и предвидими дейности и метод на мислене и се нуждае от съдружник, с който да гради взаимно бъдеще.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР