Чарлз Льоклер вече изрази ясно чувствата си относно избора на

...
Чарлз Льоклер вече изрази ясно чувствата си относно избора на
Коментари Харесай

Чарлз Льоклер вече даде присъда за Люис Хамилтън на бомбата на Ferrari F1

Чарлз Льоклер към този момент изрази ясно възприятията си по отношение на избора на Люис Хамилтън за негов съотборник във Ферари.

В последна сметка това не е първият път, когато седемкратният международен първенец е свързван с прекосяване в Скудерията. Но, макар всички клюки от предишното, това наподобява най-сетне ще бъде прогнозата, която ще се сбъдне.

Хамилтън към момента не е подписал договорка за присъединение към Ferrari през 2025 година Но удостоверение за това договорката ще пристигна скоро, като британецът най-сетне е подготвен да напусне Мерцедес в гонене на осма купа във Формула 1, преди да се пенсионира.

Наскоро той беше свързван с преместването предходната година, само че това не се случи пас. По това време обаче, на фона на тежки спекулации, Льоклер беше разпитан от кореспонденти по какъв начин би се почувствал, в случай че се изправи против Хамилтън в същия тим.

И монегаските оповестиха, че ще се радват да приветстват Хамилтън във Ферари. „ Ако кажа „ да “, си представям, че това е заглавието на всеки вестник “, поше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР