Чарлийз Терон е една от известните майки в Холивуд, която

...
Чарлийз Терон е една от известните майки в Холивуд, която
Коментари Харесай

Чарлийз Терон: Никога не съм искала сватба - slava.bg

Чарлийз Терон е една от известните майки в Холивуд, която отглежда сама децата си. Звездата има осиновени момче и момиче, на които отделя цялото си внимание. Давайки следващото изявление, тя приказва искрено за предишните си връзки и разкрива за какво избира да е сама.

„ Никога не съм желала да се омъжа. Това в никакъв случай не е било значимо за мен “, споделя актрисата в предаването на Хауърд Стърн.

Терон, за която се пишеше, че е сгодена за Шон Пен, изясни, че двамата просто са излизали дружно и изобщо не си е и помисляла да мине под венчило с него.

Чарлийз признава, че двамата са били двойка от 2014 до 2015 година, само че връзката им е била много по-различна. Тя посочи, че Пен в никакъв случай не е живял с нея и писанията за техния годеж „ са цялостни нелепости “.

По мотив провокацията от страна на водещия, че тя е красива жена, която има потребност да бъде обичана и да загърби самотата, русокосата хубавица споделя, че децата са ѝ изцяло задоволителни.

„ В момента имам две любови в живота си. Животът ми е изпълнен с обич... Никога не съм била самотна, в никакъв случай не съм се чувствала сама “, прибавя Чарлийз.

Актрисата разкрива, че сега не желае да има сантиментална връзка и надали в миналото в живота си ще допусне да стигне до такова развиване на връзките ѝ с мъж. Тя споделя шеговито, че е прекомерно остаряла за това и не желае още веднъж да се занимава с гаджета и да живее с някого.

„ Историите, че Шон ще осиновява Джаксън и всички сходни, не са правилни. Това не е нещо, което се случва за 18 месеца. Не можеш да направиш сходно нещо на едно дете “, споделя в свое предходно изявление Терон, говорейки за своя наследник, който отглежда като момиче.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР