Charlene White се обърна към бъдещето на Loose Women след

...
Charlene White се обърна към бъдещето на Loose Women след
Коментари Харесай

ITV Loose Women`s Charlene White преценява бъдещето на шоуто, след като големи звезди напуснаха

Charlene White се обърна към бъдещето на Loose Women след години на подмолни разногласия и високопоставени звезди, напуснали шоуто.

43-годишният читател на вести се причисли към панела на дневното шоу на ITV през 2021 година и постоянно се вижда да управлява диалога като главен водещ на шоуто. Големи звезди обаче, в това число лейди Пени Ланкастър, 52, актрисата Айда Фийлд, 44, и Карол Макгифин, 63, сензационно напуснаха шоуто през последните години.

И от дълго време има известия за яростни вътрешни борби сред някои от участниците в панела - със клюки, че доста от участниците в панела не желаят да се появяват дружно с 59-годишната Надя Савалха и даже самата 58-годишна Колийн Нолан загатна, че харесва единствено няколко от сътрудниците си в скорошно повдигащо вежди изявление.

Но Шарлийн отбрани Loose Women - които ще отпразнуват 25 години в ефир тази година. Тя споделя, че харесва обстоятелството, че панелът се трансформира - и счита, че някои от новите допълнения към шоуто ще го създадат по-силен. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР