ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Адвокатите на семейството на губернатора

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Адвокатите на семейството на губернатора
Коментари Харесай

Адвокатите на семейството на губернатора на Западна Вирджиния искат да блокират планирания търг за земя за изплащане на заеми

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Адвокатите на фамилията на губернатора на Западна Вирджиния Джим Джъстис се пробват да блокират банка във Вирджиния от възнамерява да продаде на търг земя в шикозния курорт на губернатора, с цел да възвърне повече от 300 милиона $ по просрочени бизнес заеми.

Жалба, изискваща предписание, беше подадена в сряда от името на спортния клуб Greenbrier в White Sulphur Springs. В заявката в окръжния съд на окръг Грийнбриър се споделя, че търгът ще заплаши хиляди работни места и ще „ нанесе съществени вреди “ както на клуба, по този начин и на курорта Грийнбрайър, който е бил хазаин на президенти на Съединени американски щати и кралски особи и е най-големият шеф в окръга.

В жалбата се желае от съда да спре планувания търг, до момента в който не прегледа искове на семейство Джъстис против Carter Bank & Trust от Мартинсвил, Вирджиния. То желае правосъден развой. Предстои федерално дело, заведено от фирмите Justice против банката през ноември.

Поне в четири случая сред 2021 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР