Чарът не може да оцелее в свят, в който любовта

...
Чарът не може да оцелее в свят, в който любовта
Коментари Харесай

Откъс от Парижката школа по чар

Чарът не може да оцелее в свят, в който любовта се е трансформирала в транзакция, поръчва се по смарт телефона, основава се на логаритми, които разчитат на подвижност, местонахождение, лесна доставка и предсказуем модел. А кой желае да бъде предвидим?
Истинската романтика лишава време. Истинската романтика изисква самообладание, внимание и осъзнаване на това кой сте вие в този живот. И даже да намерим обич онлайн, значимо е да отбележим, че чарът не може да бъде потърсен в Google. Той би трябвало да се култивира. А за това са нужни време, самообладание и просветеност.
Да, просветеност.
Нека вземем образец от нашите френски сестри и да стартираме търсенето на романтика, като първо създадем пълностоен живот за себе си даже в случай че сме сами или с разрушено сърце, или просто се усещаме по този начин, като че ли дните ни за обич са отминали.
Започнете своята промяна, като преоткриете изящното изкуство на диалога, положителните обноски, танците с сътрудници и вечерите с другари. Нека развием възприятието си за изкуство и за природа, за обич и грижа за себе си и най-важното – да съживим мозъка си. Дори и да мислите, че знаете всичко за тези неща, предлагам ви да договарянията потвърдените във времето техники, и го възприемете като обновителен курс за това по какъв начин да бъдете очарователни.
Нека тази книга е вашата образователна стратегия. Всяка глава е образователен час, през който ще научите по какъв начин французойките си построяват живот, в който се усещат уверени и красиви, мощни и умни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР