Чанинг Тейтъм винаги е излъчвал мъжественост от екрана, не просто

...
Чанинг Тейтъм винаги е излъчвал мъжественост от екрана, не просто
Коментари Харесай

Защо Чанинг Тейтъм е мъж-мечта

Чанинг Тейтъм постоянно е излъчвал неустрашимост от екрана, не просто съблазън. Май ще се окаже, че и в реалност е подобен - грижлив брачен партньор и татко, на който може да се разчита. За какъвто си мечтае и всяка жена.
 Pussy Island, Чанинг Тейтъм, Зои Кравиц и първият й режисьорски филм
Жената, която видя в Чанинг Тейтъм повече от секси тяло

Каква роля му предложи в първия си режисьорски филм

Наскоро някогашната брачна половинка на артиста - Джена Дюън, показа, че в действителност й е било мъчно в първите месеци, откакто ражда щерка им Евърли (8 г.).

Защото тогава Чанинг е бил в Лондон, с цел да се снима в " Пътят на Юпитер ", а тя по същото време е трябвало да бъде на снимачната площадка на " Вещиците от Ийст Енд ", само че в Канада.

Според източници на TMZ, Чанинг наема частен аероплан, който да транспортира брачната половинка му, щерка им, която била на шест седмици, и бавачката до канадския град Ванкувър. И освен - обезпечава им прелестен дом чартърен.

В подкаста Dear Gabby Джена споделя още, че (освен всичко друго) е била и в следродилна меланхолия. Била е без мъжа до себе си, денем е работила, а през нощта е кърмила бебето. Било е " цялостна полуда ", както самата тя споделя.

Не отхвърляме, че доста мъже биха създали същото като Чанинг Тейтъм, в случай че имаха опция. Но отчитаме и обстоятелството, че и доста заможни съпрузи и татковци не биха показали такава угриженост.
 Чанинг Тейтъм, Евърли и първата фотография на щерка си, която споделя
Какво Чанинг Тейтъм направи за първи път

Време беше

А по-важното е, че даже и разведен (от 2019 г.), звездата от " Професия: Стриптизьор " продължава да е все същият грижлив баща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР