Чанинг Тейтъм се завръща като Вълшебния Майк за един последен

...
Чанинг Тейтъм се завръща като Вълшебния Майк за един последен
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм отново е Вълшебния Майк - актьорът споделя тайната на формата си

Чанинг Тейтъм се завръща като Вълшебния Майк за един финален танц, а Стивън Содърбърг още веднъж сяда на режисьорския стол.
Премиерната дата на третия филм от поредицата за България е 10 февруари 2023.

" Magic Mike 3 " или както е прочут по българските екрани „ Професия: Стриптийзьор 3 “ ще бъде третият от поредицата филми, които наблюдават живота на няколко мъже стриптизьори и притежатели на дребен бизнес, а Чанинг Тейтъм влиза още веднъж в главната роля.

ONE. LAST. DANCE., directed by Steven Soderbergh, Only in theaters February 10, 2023.
— Magic Mike (@magicmikemovie)
Първият филм от поредицата, чиято премиера беше през 2012 година, беше основан на опита на Тейтъм като стриптизьор. Вторият излезе по кината през 2015 година, последван от мюзикъл на Бродуей, „ Magic Mike Live “, през 2018 година

Предстоящият филм беше разгласен от Тейтъм посредством туит в платформата Twitter, която включваше сюжет и незабавно развълнува почитателите на холивудската звезда.

Туитът също по този начин удостовери, че филмът ще бъде излъчен извънредно по " HBO Max ", а премиерата му ще бъде през 2022 г. 

First trailer for ‘MAGIC MIKE’S LAST DANCE’ releases tomorrow.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
Звездата от " Професия стриптийзьор " Чанинг Тейтъм споделя, че негоавата добра физическа форма се дължи на работата му, която постоянно изисква да смъква облеклата си, само че се пошегува, че би трябвало да поработи върху актьорските си умения, с цел да разчита повече на гения си, а не на външния си тип, в случай че желае кариерата му да продължи.

По време на виртуално посещение в токшоуто на Кели Кларксън 41-годишният Чанинг Тейтъм съобщи, че би трябвало да стане по-добър артист, с цел да не се постанова непрекъснато да се съблича във филмите, в които взе участие и по този начин да печели почитателите си.

First look at Channing Tatum in ‘MAGIC MIKE’S LAST DANCE’.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
„ Не бих изглеждал по този начин, в случай че не се постановяваше да бъда гол в множеството ми филми. Ще би трябвало обаче да подобря актьорската си игра, с цел да не се събличам непрекъснато “, пошегува се той.

„ Трудно е да се тренираш от самото начало. Не разбирам по какъв начин някои хора имат сили и време, което да отделят за себе си, изключително тези, които имат както работни, по този начин и фамилни отговорности ", сподели още артистът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР