Чалгата усилено превзема театъра показва проверка на Телеграф“.Примата Глория е

...
Чалгата усилено превзема театъра показва проверка на Телеграф“.Примата Глория е
Коментари Харесай

Чалгата налази театъра: Есил пее в Сатирата, Галена и Глория- звезди в комедия

Чалгата интензивно завладява театъра демонстрира инспекция на „ Телеграф “.

Примата Глория е последната от гилдията,  която бе оповестена като част от комедийния шлагер „ Направихте ме на вманиачен “. Актьорският състав включва Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.  В същия театър ще се включат Галена и Фики, само че те ще играят пред публиката в Лондон. Галена за първи път ще се качи на една сцена с известните ни артисти, а Фики към този момент има опит, участвайки в няколко представления в София и в други градове на страната.

Есил Дюран към този момент съвсем година пее и играе в Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “. Тя е звезда в спектакъла „ Сатирично кабаре “ чиито създател е шефът на комедийната натрупа Калин Сърменов и си партнира със Силвия Лулчева, Албена Михова, Боби Турбото и други.

Като част от спектакъла „ Таборът се връща от небето “ на режисьора Ники Априлов стана и ромската перла Софи Маринова. Заглавието е тавтология на историята, разказана в съветския филм Таборът отива към небето. Освен Софи Маринова „ Да “ на отправеното предложение споделя и  Димитър Туджаров-Шкумбата, който е един до друг до Маринова на сцената. Участва и Краси Ранков.

Спектакъл за чалгата има и в афиша на Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Той се назовава „ Поп-фолк летописи. Бели птици и патрони “ по едноименния шлагер на Радо Шишарката отдаден на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев.  Представлението е прям роман за златните години на поп-фолка, затворени сред рухването на тоталитарния режим и рухването на първите глави на проведената престъпност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР