Чалгарката Мария отдавна не се радва на всенародна любов, но

...
Чалгарката Мария отдавна не се радва на всенародна любов, но
Коментари Харесай

Е, няма такъв евтинджос: Мария отврати всички с това изказване!

Чалгарката Мария от дълго време не се радва на всенародна обич, само че този път безусловно заора и под дъното. А потребителите я направиха на нищо, признавайки, че са отвратени и им се повръща от нея.

Причината е изявление на Мара Отварачката, която се взе за херцогиня Кейт Мидълтън (най-малкото). Без да я питат, Марийка от Стара Загора, реши да изяснява какво е огромното й и несбъднато предпочитание. И познайте какво се оказа то - да се повозила в метрото, благата... Много й се желало, но не й се било случвало.

След този изблик на искреност, даже почитателите й се вбесиха и скочиха възмутени, наричайки я " евтина ", " тъпа " и " елементарна снобарка ". Мислим, че е ненужно да обясняваме за какво, само че въпреки всичко мненията са красноречиви.

" И кой ти пречи да се качиш на метрото ма, въшло?! Или някой ще те открадне там, щото си принцеса?! Те международни звезди са снимани в метрото, а нашата не можела да се допре до него... Леле, че си куха лейка, втора като тебе няма, егати смешницата ", скочиха консуматори.

Други пък я утешиха, че доста скоро ще се принуди да яхне метрото, че и трамвая, изключително откакто изцоца финансите на Мирослав Соколов или той първи й бие шута.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР