Чалгаджийките Мария и Ария ще се носят по дансинга на

...
Чалгаджийките Мария и Ария ще се носят по дансинга на
Коментари Харесай

„Денсинг старс” се завръща в ефира на бТВ

Чалгаджийките Мария и Ария ще се носят по дансинга на танцувалното шоу.  „ Денсинг старс ”   за последно то вървеше по Нова тв и последния му сезон бе преди повече от 10 година Репортер на всемирски уебсайт научил от свои източници, че Мария и Ариа са сигурните чалга фурии, които ще вземат участие в него.

Говори се, че трима известни персони от мъжки пол също се готвят да станат царе на дансинга. А те са Папи Ханс, танцьорът Наско Месечков и ексцентричния Иво Димчев.Но за него към момента не е несъмнено, че ще постави автограф под контракта.

Други източници пък тиражират новината, че с изключение на Мария и Ария в танцувалния формат ще се включат Гери-Никол, ергенът Виктор Стоянов, певицата Дара, а може би и Луна.Нищо чудно да забележим и Ивет Горанова, шампионката по карате да  разкърши снага под звуците на ча-ча.

Кои ще са водещите към момента не е известно. Но нищо чудно това да са мъж и жена. На прослушване били извикани няколко български звезди. Сред които Алекс Сърчаджиева  дружно с Калин Сърменов, както Орлин Павлов с модела Алекс Богданска, Зейнеб Маджурова и последния ерген къдрокосия пианист Евгени Генчев.

А тези които се сещат споделят, че най-големия скандал в „ Денсинг старс ” си остава успеха на фигуристката Албена Денкова с колегата й Калоян през 2014 година Тогава всички заподозряха, че успеха е нагласена. А други споделят, че по време на танцувалното шоу се случи и една разлъка. Ресторантьорът Петко Димитров се влюби в Яна Акимова, тогава тя бе гадже на Орлин Павлов, само че го заряза и се омъжи за предприемача. С който са семейство и до през днешния ден и се радват на две деца и фамилно благоденствие.

Автор: lifeonline.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР