Чалга звездата Мария използва всяка секунда, за да покаже колко

...
Чалга звездата Мария използва всяка секунда, за да покаже колко
Коментари Харесай

Мария оплешивява

Чалга звездата Мария употребява всяка секунда, с цел да покаже какъв брой е щастлива с следващия мъж до себе си.

Нов кадър в обществените мрежи демонстрира по какъв начин поп фолк певицата целува новия си обичан – Мирослав Мерджанов. Това се набива на пръв взор от на фотографията, само че наблюдателни почитатели са меко казано шокирани от плешивата коса на Мара, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести HotNews.



Певицата е без прическа, а това разкрива същинска покруса върху главицата ѝ. Косата ѝ е много нищожна в предната част на главата.

„ Сигурно е оплешивяла от доста обич и пристрастеност “, разясняват show.bg. Не е ясно какъв е казусът, само че сигурно е здравословен и не е неприятно Отварачката да потърси съвет от експерт, тъй като не е изключено напълно скоро да носи единствено перуки.



Това очевидно не тормози богатият ѝ ухажор – следващият, в който Мария се е впила крепко, даже съумя да раздели от фамилията му.

Баровецът е част от най-близкото работно обграждане на Веселин Денков- Весо Брадата, който предходната пролет бе задържан за противозаконна финансова активност и изнудване на длъжници.

Мирослав и Мара Отварачката са дружно от началото на годината. Новият обичан на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца, които с лека ръка заряза поради плешивата певица.

Сподвижникът на Весо Брадата е много великодушен към Мария и напълно неотдавна ѝ отпуснал 50 000 лева, с цел да може тя да снима клип. Макар следващата година да навършва 40, Мария по този начин и не съумя да се обвърже трайно със състоятелен баровец. Чалга звездата изкара къс брак с милионерския наследник Християн Гущеров, само че откакто бе хваната да му кръшка, бе изгонена позорно.

Все отново Мария откри заслужен заместител на Гущеров мятайки се в леглото на мастития свинар Ангел Тенев. За пакост обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без приходи. Сега към този момент е щастлива, че още веднъж има паралия до себе си, който с изключение на финансово е прелъстителен и физически.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР