Чакаме Владо Дончев да дойде, обяви новият координатор на НДСВ

...
Чакаме Владо Дончев да дойде, обяви новият координатор на НДСВ
Коментари Харесай

Голям срам за НДСВ в Пловдив! Партия така не се беше излагала! Царю, прибери си вересиите

Чакаме Владо Дончев да пристигна, разгласи новият координатор на Национална движение „Симеон Втори" в Пловдив Борис Лозанов на първата среща на партията след рестарта й с медиите. Някогашният народен представител, който два мандата беше ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, по този начин и не пристигна. Още когато се заприказва за възраждането на Национална движение „Симеон Втори", той изясни пред „ 24 часа “, че няма никакво желание да се връща в тази партия, и напомни, че е бил изключен от нея.
„ Използват името ми, освен нямам нищо общо с Национална движение „Симеон Втори", а и считам, че са нездравословни, единствено ще отклонят няколко хиляди гласа от политически субекти, за които си коства да се гласоподава “, съобщи през днешния ден Владимир Дончев.
Новият координатор не отговори съответно на нито един въпрос – нито дали някоя от тогавашните знакови фигури на Национална движение „Симеон Втори" се е върнала в партията, нито какъв брой е членската маса. „ Достатъчна е, с цел да реализираме задачите си. Към нас има огромен напор от хора “, съобщи Борис Лозанов. Той отхвърли да заяви имената в листата за идните избори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР