Чакаме профилът туристи, който е бил в предишните години, много

...
Чакаме профилът туристи, който е бил в предишните години, много
Коментари Харесай

Кметът Георги Икономов изненадващо: Банско е евтина дестинация, трябва да вдигнем цените

" Чакаме профилът туристи, който е бил в предходните години, доста повече чужденци и доста по-малко българи, което значи, че те правят оценка повече нашите курорти. Това сподели в " Още от деня " Георги Икономов, кмет на Банско. Той посочи, че инфраструктурата там е в доста положително положение за зимата и снегопочистващите компании са подготвени, само че главен е казусът е неналичието на втори кабинков въжен превоз.

" За страдание посрещаме туристите със старите ски писти и това е огромният проблем на Банско. Пак ще посрещнем стотици хиляди туристи и ще ги изпратим недоволни не от хотелите и заведенията за хранене, а от чакането на лифта. През лятото съотношението с туристи е друго ", съобщи градоначалникът.
Ако цените се покачат той сподели, че туристите в началото ще намалеят, само че облагите ще останат същите.

" Когато един екскурзиант идва, той не го интересува дали е платил 50,100 или 0 лева, той си желае неговата 5-звездна услуга. Иска да е на европейско равнище и по тази причина равнище би трябвало да вдигнем цените, с цел да се пишат качеството на услугите ", уточни той.

В студиото на Българска национална телевизия Георги Икономов изрази мнение, че Банско е доста евтина дестанация и в случай че желаеме да вървят нещата, би трябвало да се вдигнат цените. Кметът съобщи още, че с цел да има първокласен личен състав, би трябвало да има качествено възнаграждение и това не може да стане с 42 лева цена за ол инклузив. Икономов изрази мнение, че избира заплатите да станат по-добри, тъй че да се задържа български личен състав.

Подготвя се и самодейност, в която да се популяризира целия туристически район.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР