Cat S75 е първият смартфон с двупосочна текстова сателитна комуникация

...
Cat S75 е първият смартфон с двупосочна текстова сателитна комуникация
Коментари Харесай

Cat S75 – издръжлив смартфон с възможност за сателитна комуникация

Cat S75 е първият смарт телефон с двупосочна текстова сателитна връзка на компанията Bullitt Group. Телефоните от марката Cat се отличават с висока степен на устойчивост и опция за работа в негостоприемни условия, което ги прави желани от служащи на градежи и в разнообразни индустриални предприятия, както и от туристи и фенове на рисковите прекарвания. Устройството се характеризира с атрактивна визия и обичайна за марката висока устойчивост. В редакцията получихме една численост от модела и в идващите редове ще споделим усещанията си от него.

Външен тип и дизайн
-->
Cat S75 се отличава с солидни размери и визия. Размерите на корпуса му са 171 х 80 х 11.9 мм. при тегло 268 грама. Смартфонът е направен от здрава пластмаса, железна рамка и особено Gorilla Glass Victus покритие на екрана. Както успяхме да се уверим сами, това висококачествено стъклено покритие обезпечава устойчивост и резистентност на екрана в разнообразни рискови обстановки.



На гърба на Cat S75 има тройна съществена камера, мълния и читател на отпечатъци. Отпред екранът е със обилни по мярка странични рамки и капковиден разрез за селфи камерата.

Дисплей

Дисплеят на устройството употребява технологията IPS LCD (In-Plane Switching Liquid Crystal Display), която обезпечава добра цветова репродукция, както и живи и ярки цветове на картината.

Честотата на освежаване от 120Hz значи, че дисплеят се обновява 120 пъти в секунда. Както успяхме да се уверим сами, този вид освежаване обезпечава гладко прелистване на наличието по време на игра и гледане на филми.

Размерът на екрана е 6.6 инча, което съставлява към 76.7% от общата повърхност на предния панел и обезпечава по-голяма работна повърхност за образно наличие и взаимоотношение с потребителя.

Резолюцията е 1080 x 2408 px със съответствие на страните 20:9 и компактност на пикселите към 400 ppi. Както установихме по време на нашите проби, тази компактност прави текста и фотосите по-четливи и способства за по-високо качество на образното преживяване при гледане на наличие или потребление на приложения на устройството.



Основна камера

Основната камера на Cat S75 е тройна и включва 50MP датчик (f/1.8), 8MP датчик с ултраширокоъгълен обектив и 2MP датчик за макро фрагменти. Тя разполага с спомагателни функционалности като двойна LED мълния, HDR (High Dynamic Range) за по-добро балансиране на осветеността при фотоси с висок контрастност и панорамен режим за снимане на необятни пейзажи или групови фотоси.

Относно видеозаснемането, основната камера може да записва видео с резолюция 1080p при 30 фрагмента в секунда, което обезпечава безпрепятствено и качествено видео преживяване.

Селфи камера

Селфи камерата на устройството е една и е с резолюция 8MP. Освен, че може да прави качествени автопортрети, тя записва видео с резолюция 1080p при 30 фрагмента в секунда. Както демонстрираха нашите проби, това разрешава снимането на качествено видео наличие, уместно за шерване в обществените мрежи.

Пълното ревю на Cat S75 може да прочетете в .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР