Carat беше обявена за медийна агенция №1 в света от

...
Carat беше обявена за медийна агенция №1 в света от
Коментари Харесай

CARAT стана глобална медийна агенция №1 в света за девети пореден път

Carat беше оповестена за медийна организация №1 в света от интернационалната изследователска компания RECMA, която показа обичайния си отчет Network Diagnostics – Qualitative Evaluation report в края на предходната седмица.

Агенцията заема призовото първо място без спиране от 2013 година насам и е провъзгласявана за отличник девет пъти в последните 10 отчета на организацията, която прави оценка работата на медийните и цифрови организации в международен мащаб.

Класацията се базира на разбор на работата на над 700 организации, опериращи в 46 страни. Компаниите биват оценени по 18 критерия, включващи придобиване на нов бизнес, опазване на сегашни клиенти, награди, развиване на гении, както и основни запаси, вложени в цифрови медии и развиване на разнороден медия микс.

„ Фактът, че получаваме наградата за девети път и то поредно от 2013 година насам, е страхотна оценка и ясно удостоверение за способността на организацията непрекъснато да предефинира метода, по който работят медиите с единствената цел да реализира по-добри резултати за своите клиенти. Гордея се, че работя с подобен надарен екип ", коментира Уил Суейни, световен президент на Carat.

В България Carat участва от шест години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР