Camp Lejeune, NC — Морски пехотинец е убит при убийство

...
Camp Lejeune, NC — Морски пехотинец е убит при убийство
Коментари Харесай

Морски пехотинец е убит в казармите на Camp Lejeune и други морски пехотинци са държани като заподозрени, казва базата

Camp Lejeune, NC — Морски пехотинец е погубен при ликвидиране в Camp Lejeune в сряда вечерта, а втори морски пехотинец е арестуван по съмнение, че е забъркани, споделиха от базата.

Властите въз основата водиха морския пехотинец в ареста към 22:15 ч. след случай, който се случи в казармено помещение въз основата в Северна Каролина по-рано вечерта, се споделя в изказване въз основата.

Изявлението назова гибелта ликвидиране и разказа другия морски пехотинец като обвинен, само че не даде никакви други детайлности, в това число по какъв начин морският пехотинец е починал.

Разтегнатият Camp Lejeune обгръща към 240 квадратни благи и е дом на II морски експедиционен корпус. Неговите плажове и полигони обезпечават образование за амфибийни набези и градска война и се употребява за образование на морската пехота на Съединени американски щати и за учения, включващи други военни сили от цялостен ​​свят.

Смъртта пристигна два дни преди базата да бъде планувано да организира годишно образование, известно като Упражнение за незабавна реакция, което „ дава опция на командите на наемателите да разработят и упражнят процедури за незабавна сигурност “, съгласно известие за пресата.

През 2021 година морски пехотинец беше прострелян и ранен в казарма в базата. По-късно управляващите откриха, че стрелбата е била инцидентна.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР