Бюджетът ще бъде подкрепен на първо четене. Това предположи Настимир

...
Бюджетът ще бъде подкрепен на първо четене. Това предположи Настимир
Коментари Харесай

Какво се случва с бюджета след кавгата в коалицията

Бюджетът ще бъде подсилен на първо четене. Това допусна Настимир Ананиев от Политическа партия преди съвещанието на Регионалната парламентарна комисия. Интересно ми е кой ще изясни на един пенсионер, който получава минимална пенсия за стаж, че няма да получи от 1 юли 467 лв., посочи той. Имаме апел към всички народни представители, които желаят да бъдат на страната на смяната, които желаят в борбата за България да застанат на страната, която се бори с корупцията, съобщи Ананиев.

Той чака поддръжка от Има Такъв Народ за бюджета, като напомни, че в предишния парламент те бяха първа политическа мощ и доста хора повярваха и чакат от тях да донесат смяна - тя може да стане като се причислят към болшинството, което се намира в Народното събрание сред Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, сподели още националният представител.

Припомняме, че и през вчерашния ден на брифинга на " ИТН " във връзка отцепването на депутати от парламентарната им група, ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански съобщи, че Има Такъв Народ ще поддържат актуалиазацията на бюджета в обществената му част, само че ще внесат свои оферти сред първо и второ четене. И предходната седмица такава беше поръчката от страна на Има Такъв Народ, които гласоподаваха " за " дребните бюджети (на ДОО и на НЗОК), а гласовете им бяха " въздържал се " за макрорамката. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР