Бюджет 2019 е резултат на едни продължавани усилия за последователна

...
Бюджет 2019 е резултат на едни продължавани усилия за последователна
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Бюджет 2019 е резултат на последователна фискална политика

Бюджет 2019 е резултат на едни продължавани старания за поредна фискална политика и увеличение на събираемостта на всички държавни вземания. Това сподели депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов в предаването „ Панорама “.

Данаил Кирилов, ГЕРБ: По отношение на свадите, те са резултат освен на отговорно държание, само че и на сценарийна интензивност. Имаме доста упорит съперник, който употребява всички принадлежности, с цел да бъдем злепоставени. Има сили, които имат интерес от напрежението с майките да не се взема решение дефинитивно. Не усетихте ли неочакваната суматоха?
По думите му намесата на премиера в проблема е била градивна и балансираща във връзка с създалото се напрежение.

Кирилов разяснява машинното гласоподаване:
Данаил Кирилов, ГЕРБ: В последната 1 година ЦИК направи доста съществени старания да извърши предписанията на Народно събрание. ЦИК направи разбор и опити. ЦИК съобщи тогава, че особено за машинното гласоподаване не може, не рационално е и няма по какъв начин да се доставят машини във всички задгранични секции.
Актуализацията на Енергийната тактика е ориентирана основно към диверсификация на източниците и вноса на енергийни запаси, разяснява още депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов.

Той означи че приема позитивно новината за втората тръба на „ Турски поток “, която ще премине през територията на България.

С интерес участвахме в дебата в Народното събрание. Актуализацията на Енергийната тактика е ориентирана основно към диверсификация на източниците и опциите за импорт на енергийни запаси. Това решение е вярна стъпна напред, изясни той.

За спора сред Русия и Украйна в Азовско море Кирилов разяснява, че България би следвало да поддържа умереността и деликатното разрешаване на спора там.

От своя страна зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев добави, че реакцията на България по проблема е била точна и съответна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР