Бясно шофиране на кола в насрещното на АМ “Хемус в

...
Бясно шофиране на кола в насрещното на АМ “Хемус в
Коментари Харесай

Виктор Николаев се скара публично на МВР: Спите ли? 112 да не е телефон на доверието?

Бясно шофиране на кола в насрещното на Автомагистрала “Хемус ” в региона на Провадия възмути доста очевидци на случая. Автомобилът, който е с разградска регистрация, се е движил в посока Варна, само че в спешната лента на насрещното платно.
От Нова включиха онлайн Цанка Желева, която е подала сигнал на тел. 112 за случая. “Карахме със 120 км/ч, колата ни задмина. Според мъжа ми, който шофираше, в колата са били две дами, само че аз персонално не съм видяла ”, разяснява очевидката.
Тя добави, че автомобилът е пропуснал няколко отбивки на автомагистралата, което демонстрира, че не е излязъл на автомагистралата поради неточност.
Водещият Виктор Николаев обаче се впечатли мощно от различен детайл от случая. Никой не е потърсил авторката на сигнала, откакто той е бил подаден. Той беше надълбоко засегнат, тъй като в един и същи ден има два сигнала за неразумно шофиране, което е било и снимано, само че реакция няма, предава Petel.
“Безобразията на пътя не се борят с политически заклинания, нито с минута безмълвие в ден за печал, като стане най-лошото. Спи ли Пътна полиция? 112 телефон на доверието ли е? ”, разлюти се Виктор Николаев. Той акцентира, че думите му се ориентирани към новия министър на вътрешните работи.
Докато се изблъчваше идващия репортаж, началникът на Пътна полиция – Варна Петко Камбуров се обади онлайн в студиото на Нова телевизия, с цел да даде отговори по случая. Водачът е открит – 56-годишен мъж. Той е обяснил, че е спрял за физиологична потребност в спешната лента. Тръгвайки открил, че на мястото е не запомнил багаж, в който е имало и огромна сума пари и е решил да се върне бързо на мястото. Глобата за него ще е 1000 лв. и за три месеца ще му бъде отнето свидетелството за ръководство.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР