Бял джип с пловдивски номера е бил откраднат в София.

...
Бял джип с пловдивски номера е бил откраднат в София.
Коментари Харесай

Откраднаха джип с пловдивски номера в София СНИМКИ

Бял джип с пловдивски номера е бил откраднат в София. За случая сигнализираха пострадалите жители.

Машината изчезнала през нощта на 23 януари, сред един и три часа, в кв. " Лозенец ". БМВ-то било паркирано в региона на пресечката ул. " Плачковица " и ул. " Минзухар ".

Елена Стефанова, която споделя за кражбата, се пробва да открие повече информация, употребявайки обществената мрежа Фейсбук.

Тя разкрива, че предното стъкло на машината е било разрушено, като разказва отлечителните значи на колата. Джипът бил с огромен багажник на тавана, а на задното му стъкло имало неповторим стикер - две лапички и бебешко чорапче.

Моля, в случай че някой има информация или е виждал автомобилът някъде из София по-късно апелирам да се свърже с нас (0895604833), моли Елена Стефанова.

Вижте цялата ѝ публиация:

" Здравейте, тази нощ на 23.01.2024, сред 01:00 и 03:00, в кв.  " Лозенец ", гр.София, на ъгъла на ул. " Плачковица " и ул. " Минзухар " е бил откраднат автомобилът ни (БМВ Х5 - цвят бял) с регистрационен номер PB2613XC.
Отличителни знаци:
- с изключение на регистрационният номер, на прозореца на багажника има бял стикер с две лапички и бебешко чорапче на който написа Babies on board (няма различен подобен защото сме си го правили ние).
- от горната страна на автомобила имаше огромен куфар Tuhle 610литра.
Стъклото на вратата от страната на водача на автомобила е било разрушено, тъй че най-вероятно се е движел с " отворен прозорец ". Възможно е и да са се придвижили със заменени номера.
Моля, в случай че някой има информация или е виждал автомобилът някъде из София по-късно апелирам да се свърже с нас (0895604833).
Въпреки, че е малко евентуално автомобилът да се върне при нас, въпреки всичко се надяваме в случай че някой има информация да се свърже с нас.
Прилагам фотография на автомобила. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР