"Бях от гражданската квота на ГЕРБ, но взех решение да

...
"Бях от гражданската квота на ГЕРБ, но взех решение да
Коментари Харесай

Даниел Митов: Изолират ли ГЕРБ, резултатът ще бъде като при Орешарски или Беров

"Бях от гражданската квота на ГЕРБ, само че взех решение да стана член на партията ", това сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Даниел Митов, определен за народен представител от ГЕРБ/СДС.

Той показа, че е направил това тъй като партията се е построила като най-голямата дясна партия в страната.

Митов съобщи, че до този миг не е имало диалози за министерски кресла, само че паратията би трябвало съществено да се опита да сформира държавно управление, само че превръщане към Българска социалистическа партия е невероятно.

Политикът предложи да не се изолира ГЕРБ, тъй като резултатът ще бъде кабинет от вида на "Орешарски " или "Беров ".

"На предизборни мантри нямам доверие, належащо е да се направи опит да се сформира отговорно държавно управление, отстраняването на един човек не може да е политическа цел ", сподели Даниел Митов по отношение на сливане на останалите против ГЕРБ.

За него не е ясно тъкмо каква партия е "Има подобен народ ", с цел да може да се получи поддръжка на едно ръководство на тази организация, без да се обясни какви са концепциите им.

Митов е уверен, че страната би трябвало да има ръководство и всички, които са получили доста доверие, имат отговорност да сформират държавно управление.

"В този миг на пандемия страната не може да остане на автопилот ", безапелационен бе Даниел Митов.

Относно служебно държавно управление, някогашният участник в такова съобщи, че то не може да свърши кой знае какво, с изключение на да приготви идващите избори, а в случай че бъде образувано държавно управление от другите политически сили, Митов е сигурен, че няма да има митинги, свързани по някакъв метод с ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР