Бях много уплашен. Започнах сезона добре и контузията беше голям

...
Бях много уплашен. Започнах сезона добре и контузията беше голям
Коментари Харесай

Неймар: Не спах и плаках цяла нощ след контузията

" Бях доста изплашен. Започнах сезона добре и травмата беше огромен потрес за мен. Онзи ден не спах цяла нощ и плаках, фамилията ми знае за това. Лечението даде резултат. По 11 часа дневно, правейки физиотерапия до 5, 6 часа сутринта. Цялата тази жертва си заслужаваше, получи се, както гои желаех ", разгласи звездата на Бразилия Неймар след завръщането си на терена в 1/8-финала с Южна Корея. Тимът му завоюва с 4:1, а нападателят бе определен за състезател на мача.

" Мечтаем за край, би трябвало да вървим малко по малко, има още три мача. Подготвени сме добре и фокусирани върху купата ", сподели футболистът на ПСЖ.

Нападателят засегна и тематиката със здравословното положение на Краля на футбола Пеле, който е в болница в Сао Пауло. “Трудно е да се приказва за това, през което минава. Надявам се на най-хубавото за него. Дано да се усеща по-добре и да се възвърне допустимо най-скоро. Надявам се, че се е насладил на успеха и почитта, която му отдадохме в края ”, приключи Неймар.

С гола си от дузпа против Южна Корея, той се изравни с две от иконите на бразилския футбол. Едната е точно Пеле, а другата - Роналдо.

Звездата на ПСЖ се трансформира в едвам третия бразилец, който е отбелязвал гол на три разнообразни международни шампионати. Неймар се разписа 4 пъти на Мондиал 2014 в Бразилия, след което добави още 2 попадения на сметката си в Русия през 2018 година

Попадението против корейците беше първо за Неймар на Световното в Катар, който пропусна предходните два мача на “селесао ” поради травма. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР