„Бях изненадана, когато разбрах, че са извикали Мартин на кастинг

...
„Бях изненадана, когато разбрах, че са извикали Мартин на кастинг
Коментари Харесай

Д-р Романова и синът ѝ за първи път заедно на екран в „Откраднат живот“

„ Бях сюрпризирана, когато разбрах, че са извикали Мартин на кастинг в сериала. Нямах никаква концепция за това, а когато научих, че ще взе участие в новия сезон на „ Откраднат живот “, му споделих: „ Нали знаеш какво те чака “, описа актрисата Милена Живкова, която госува в „ На Кафе “ със своя наследник Мартин Герасков.

 Откраднат живот NOVA

Актьорът, който взе участие в поредност театрални представления, се причисли към актьорския екип на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ в ролята на Орлин. В новите епизода той си партнира с Ралица Паскалева и Гергана Стоянова, чиито героини основават нов любовен триъгълник в „ Св. Анастасия “.

„ Колегите ме одобриха като семейство, в действителност се забавляваме. Аз съм безконечният пациент – феновете ме виждат с бинт на главата сред интервенциите и възобновяване “, пошегува се Мартин Герасков , който дружно с Милена Живкова описа поредност смешни истории от НАТФИЗ и театралната сцена.

 Откраднат живот NOVA

В новите епизоди на „ Откраднат жвиот: Любовта лекува “ Орлин ще би трябвало да напарви избор сред двете най-важни дами в живота си – лекар Стилянова и Поли Грънчарова . Междувременно Поли и доцент Захариев ще продължат да се сближават, откривайки приликите на зрелостта и житейския опит. Какво ще се случи сред двете двойки? Ще трансформират ли решенията за бъдещето си и какъв брой скъпо ще се окаже предишното? Зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA .

Повече вести ще откриете на уеб страницата на „ Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР