Бутилка подбрано вино е особено подходящо допълнение за създаване на

...
Бутилка подбрано вино е особено подходящо допълнение за създаване на
Коментари Харесай

Как да съхраняваме виното, за да не го съсипем необратимо

Бутилка подбрано вино е изключително уместно допълнение за основаване на специфична атмосфера към усърдно приготвена сантиментална софра. За да почувствате усета му и да се насладите на аромата му, е належащо да го съхранявате вярно, а в това няма нищо комплицирано.  

Когато желаете да съхраните бутилка с напитката на боговете за по-дълъг интервал от време, с цел да й се насладите в специфичен миг, оставете я в легнало състояние. Целта е корковата запушалка да влиза в контакт с виното, с цел да не изсъхне и да се предотврати пропускане на О2.  
С този трик ще заличите драскотините по дървения под у дома
За да заблестят като нови дървените мебели в дома ви, не е наложително да си купувате специфични препарати. Техните изпарения във възду...
Прочети повече
И въпреки всичко е добре да имате поради, че виното " диша ", тъй че не го съхранявайте с хранителни артикули, които имат мощни аромати (като чесън), с цел да не проникне миризмата през тапата и скапе усета на напитката. 

Допълнителен съвет: Освен това, хубаво е да не разклащате виното.  Ако е допустимо, съхранявайте го, без да го местите постоянно. 

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР