Бутиковите дрехи на модния дизайнер Едис Пала чукнаха 300 лв.

...
Бутиковите дрехи на модния дизайнер Едис Пала чукнаха 300 лв.
Коментари Харесай

Едис Пала избухна с цени след Сървайвър

Бутиковите облекла на стилния дизайнер Едис Пала чукнаха 300 лева за численост. Цените на екстравагантните оферти фрапантно са нарастнали, след присъединяване му в приключенското риалити „ Сървайвър “, където до последно Пала бе измежду любимците за огромната премия от 100 бона, оповестява столичен седмичник.

Някои от сбирките му под шапката на авангардната мода, са налични. В дамските линии цените за топове и тениски са от 100 до 200 лева Идея по-скъпи са ризите и бодитата, а връх слагат елегантните рокли и палтата. Предложенията за мачовците не отстъпват нито по дизайн, нито по стойност. Някои от тях се популяризират със стотачка от горната страна. В категория " по-евтини " са унисекс моделите и аксесоарите.

Според осведомени Едис печели напълно предостатъчно от шедьоврите си. За него не е загадка, че води висок стандарт на живот посредством още на фамилния месарски завод, където работи като касапин, както и от високите наеми, които взима от парцелите си в София. Освен това е притежател на верига за бързо хранене носеща името му.

През последните месеци Едис е у нас. Очаква се да замине за Италия, където скоро ще отбрани своя втори дипломен труд в областта на модата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР