Бурята Иша с ветрове със скорост от 160 километра в

...
Бурята Иша с ветрове със скорост от 160 километра в
Коментари Харесай

Бурята „Иша“ със 160 км/ч. блокира транспорта и спря тока във Великобритания

Бурята " Иша " с ветрове със скорост от 160 километра в час аргументи съществени проблеми във Англия, заяви в кореспондеция БНР. На доста места в страната превозът е изцяло неподвижен. Не се движат влакове и рейсове, анулирани са полети и фериботи. За дребното към момента движещи се влакове са наложени съществени ограничавания на скоростта.

На места в Северна Шотландия даже бе публикуван сигнален червен код за мощен вятър. Такива ветрове със скорост от 160 километра в час не са измервани на Острова за последните 10-20 години. По всички медии се популяризират фрагменти и фотоси на изкоренени дървета, някои от тях паднали върху железопътни линии и електропроводи. Повече от 70 000 семейства са без електричество. Нанесени са материални вреди на доста къщи. Летящи парчета съставляват сериозна заплаха за здравето на хората.

Големи талази връхлитат крайбрежните региони. Обилните превалявания от дъжд предвещават нови наводнения. Атомната електроцентрала " Селафийлд " бе затворена в неделя като предохранителна мярка. Сериозно е ситуацията и на прилежащия остров Ирландия. Там 230 000 семейства са без ток.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР