Буря през страната ще донесе дъжд, вятър и бури от

...
Буря през страната ще донесе дъжд, вятър и бури от
Коментари Харесай

Голяма зимна буря, която се очаква да удари източното крайбрежие, може да донесе първия обилен сняг в градовете от години

Буря през страната ще донесе дъжд, вятър и стихии от брега до брега тази седмица. Когато доближи източното крайбрежие, може да докара до първото значително снежно събитие от две години за някои огромни градове.

Тъй като до тази стихия остават още няколко дни за източното крайбрежие, към момента има огромна степен на неустановеност по отношение на времето и следенето, само че прогнозата към момента сочи снежинки, които се връщат към елементи от североизтока. Колко пада и къде ще зависи от пътя на бурята и къде свършва разграничителната линия дъжд/сняг.

Докато Източното крайбрежие чака това, което се обрисува да бъде мощна стихия, тези на запад към този момент усещат въздействието на бурята.

След като донесе дъжд, планински сняг и високи условия за сърф до Тихоокеанското крайбрежие във вторник, системата от стихии ще се реалокира във вътрешността в сряда, произвеждайки дъжд и сняг, обхващащи целия Голем басейн и югозапад. Очаква се най-високият общ снеговалеж да бъде в най-високите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР