Бургазлийка предупреждава за нова измама във Facebook. Тя е свързана

...
Бургазлийка предупреждава за нова измама във Facebook. Тя е свързана
Коментари Харесай

Внимавайте! Бургазлийка съобщи за нов вид измама с фургони във Facebook

Бургазлийка предизвестява за нова машинация във Фейсбук . Тя е обвързвана с фургон за живеене на подозрително ниска цена .

Пострадалата Женя Дженезова споделя, че е попаднала на обявата на потребителя Етем Яшар , че продава личния си фургон за 2000 лв. и че сега той се намира в Ямбол. Жената се е подлъгала от примамливата оферта и е изпратила капаро посредством паричен превод преди да види онлайн контейнера.

„ Иска авансово да се внесе капаро, a по-късно изтрива профили и изключва телефони. А обявата се популяризира във всевъзможни групи след сякаш направена сделка за среща и закупуване. Моля, бъдете деликатни! Телефонните му номера са +359877243705, както и +359876608176. “ , изяснява Дженезова, споделяйки и фотоси на профила, от който е била пусната обявата.

Жената е безапелационна, че няма да остави нещата по този начин и ще си търси правата . За броени часове обявата й събра голям брой реакции, като един консуматор даже разгласява в коментар и скрийншот на въпросната публикация, която се популяризира в разнообразни Фейсбук групи.

 Обява
Обява. Снимка: Ivan Angelov, Фейсбук

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР