Бургазлии продължават да преминават по, която свързва Морската градина с

...
Бургазлии продължават да преминават по, която свързва Морската градина с
Коментари Харесай

Опасно за живота: Бургазлии продължават да ползват пропадналата алея за „Сарафово“

Бургазлии не престават да минават по, която свързва Морската градина с квартал „ Сарафово “. Това сподели инспекция на Искра.бг през днешния ден в проблематичния сектор. 

Само в границите на няколко минути по обичаното за разходка трасе на бургазлии минаха пешеходци, велосипедисти и даже дребни деца . Те на процедура подлагат живота и здравето си на риск , макар че съществува различен, въпреки и по-неудобен маршрут, който минава през черния селскостопански път. 

В момента тук-там проблематичната алея е изцяло пропаднала и се постанова въпросните сектори да бъдат прескачани. Местата, на които на пръв взор има асфалтова настилка, крият още по-големи опасности , защото земната маса под тях може всеки миг да се свлече и да се стигне до доста сериозен случай

Проблемът може да бъде решен само с огромен ремонт и подсилване на свлачището, за който ще би трябвало да заплати страната. Това най-вероятно ще отнеме доста време, защото занапред. През това време е доста значимо да бъдат взети съответни ограничения и достъпът на пешеходците и велосипедистите да бъде стеснен , защото сега има действителна заплаха от нови сривания и даже човешки жертви. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР