Бургаският окръжен съд остави в ареста 27-годишния Теньо Енчев от

...
Бургаският окръжен съд остави в ареста 27-годишния Теньо Енчев от
Коментари Харесай

Мъжът, пребил до смърт майката на детето си в Айтос, остава в ареста


Бургаският областен съд остави в ареста 27-годишния Теньо Енчев от Айтос, който преби до гибел майката на детето си през уикенда, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Убиецът на 19-годишната Ивета се разплака в правосъдната зала, сподели че съжалява, че е умъртвил любовта на живота си и самичък изиска да остане в ареста. Той е направил цялостни признания за случилото се.

„ Едва в неделя, при покачване на обвиняването, осъзна всичко това, което се е случило. Как да ви кажа, използвали са алкохол и двамата. Конфликтът е зародил по отношение на детето. Отношението и държанието на по този начин да кажем на умрялата по отношение на детето ”, сподели юрист Пламен Генов, длъжностен бранител на Теньо Енчев.

Доказателствата, събрани досега, свидетелските показания на съседи, на майката на Ивета и на служителя на реда влезнал пръв в дома, сочат ясно към причинителя на закононарушението. Съдебно-медицинската експертиза също демонстрира по безапелационен метод повода за гибелта. А точно, че Ивета е умряла от тежка черепно-мозъчна контузия, причинна от юмруци и ритници в главата.

„ Тъй като се събраха нови доказателства, които не бяха налични все още това наложи през днешния ден сутринта да се повдигне ново обвиняване. От квалификацията по 115 беше упрекнат за осъществено закононарушение по член 116 ал1 точка 6 и 12, т.е. такова осъществено с особена свирепост и при изискванията на рисков рецидив ”, безапелационна бе прокурор Елгина Чалъмова.

За пръв път през днешния ден в съда се заприказва и за опция, в която пребитата и открита в безсъзнание Ивета е можело да бъде избавена. В продължаващото следствие ще бъдат назначени голям брой експертизи, които да открият това. В идния развой за убийството на Ивета, предстоят да бъдат разпитани още очевидци. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР