Бургаският фотограф и ценител на красивото Георги Палазов е успял

...
Бургаският фотограф и ценител на красивото Георги Палазов е успял
Коментари Харесай

Изумително! Вижте как изглежда Морската градина от птичи поглед

Бургаският фотограф и познавач на красивото Георги Палазов е съумял да направи прелестна фотография с дрон, която извънредно добре показва цялата алея на Морската градина и демонстрира на бургазлии новия образ на зелените площи, който не може да бъде уловен при елементарна разходка. Красиви симетрични фигури и форми, „ изрисувани” от цветя в действителност красят зелените площи, обградени с асфалт. Символът на цветето на живота пък е съвършено поместен в квадратната градинка, написа Флагман.

Красотата на цялата алея води до фонтана и паметника на Пушкин, откъдето в действителност стартира и обновеното историческо ядро на Приморския парк. То бе намерено персонално от премиера Бойко Борисов и кмета Димитър Николов доскоро повече от месец.



Снимката на Палазов сътвори същински възторг в обществените мрежи. Въпреки че на тази алея в действителност постоянно е имало изрисувани с цветя фигури, огромна част от бургазлиите към момента даже не подозират какви хубости виждат бургаските гларуси всеки ден, прелитайки от там. Стотици в интернет поучават фотографа да продължи фотосите от птичи взор в Морската градина, защото те разкриват неподозираната хубост и концепция, вложени от проектантите на Община Бургас.



Припомняме, че последно Морската градина бе реновирана при започване на юли (ВИЖ ТУК). Скъпият ремонт върна парка в истинския му тип, само че това в действителност е единствено началото. Десетките навеси, които са сложени по паяжината от алеи в остарялата част на морската градина, в действителност сега още не са това, което ще бъдат след година. От Община Бургас са планували зад тях да бъдат посети увивни растения, които да основат един самобитен тунел на разхладата там, където такива структури са сложени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР