Бургаските квартали Рудник и Черно море, както и селата Изворище,

...
Бургаските квартали Рудник и Черно море, както и селата Изворище,
Коментари Харесай

Паднали дървета скъсаха жици в Бургас, стотици без ток и затрупани в снега

Бургаските квартали Рудник и Черно море, както и селата Изворище, Брястовец, Миролюбово и Драганово са останали без ток още в 3 ч. тази заран. За това алармираха читатели на „ Флагман “.

От ЕР-Юг (EVN) потвърдиха за обстановката и обясниха, че спешна екипи са пратени във всички спешни точки.

По-рано през днешния ден стана ясно, че и няколко обитаеми места в регионите на Малко Търново и Поморие също са останали без ток.

„ Знаем за проблемите, ситуацията е най-критично в Странджа, в региона на Малко Търново. Правим безусловно всичко допустимо, само че тук-там е съвсем невероятно да се стигне до повредите. Някъде се постанова даже наши чиновници да обходят целия терен пеш, с цел да намерят къде тъкмо е проблемът”, разясниха пред Флагман.бг от енергоразпределителното сдружение.

Причината за някои от повредите са паднали дървета, които са развалили захранващите кабели. Аварийните екипи работят електроподаването да бъде обновено в най-скоро време.

„ Умоляваме жителите да подават сигнали на дежурните ни телефони, с цел да можем допустимо най-бързо да реагираме на авариите”, допълниха от пресцентъра от ЕР-Юг.

Обилният снеговалеж в Бургаска област, съпроводен със мощен вятър, затвори още две основни пътища. Блокирани за придвижване са Каблешково-Ахелой и Несебър-Равда. Това оповестиха от Областно пътно ръководство (ОПУ).

Заради навявания видимостта е лимитирана и съвсем нулева.

Пътищата са неразрешени за всички типове моторни транспортни средства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР