Burgas24.bg от полицията.Припомняме, че вчера около 15:45 часа е получено

...
Burgas24.bg от полицията.Припомняме, че вчера около 15:45 часа е получено
Коментари Харесай

Простреляният циганин нямал трудов договор, хванали го да краде от цеха за дограма

Burgas24.bg от полицията.
Припомняме, че през вчерашния ден към 15:45 часа е получено известие за случай, зародил в региона на завод за дограма и стъклопакети, ситуиран край домостроителния комбинат в Бургас. Подалият сигнала 23-годишен бургазлия се показал за някогашен служащ във компанията, като по думите му 42-годишният му някогашен шеф Стойчо Попов го прострелял. 
Рачо е откаран за обзор в болница, като са установени две дребни пострадвания /едното в региона на брадичката, а второто в тялото/, които е допустимо да са получени при прострелване с въздушно оръжие със сачми. 
От спомагателните полицейски дейности е открито, че 23-годишният мъж не е бил на трудов контракт във компанията. След спречкването декларирал, че е прострелян, само че все още сходни условия не се откриват. По думите на Попов, ромът е заловен да краде от цеха за дограма. 
Двете пострадвания са повърхностни, като няма доказателства все още, че са в резултат на прострелване. Предстоят голям брой процесуално - следствени дейности по формираното досъдебно произвеждане, измежду които изземване на видео записи от камерите в региона на цеха, разпити на очевидци и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР