Бургас. Заместник-кметът на община Стара Загора Красимира Чахова присъства на

...
Бургас. Заместник-кметът на община Стара Загора Красимира Чахова присъства на
Коментари Харесай

Община Стара Загора представя възможностите за туризъм в региона на „Вашата ваканция” в Бургас

Бургас. Заместник-кметът на община Стара Загора Красимира Чахова участва на откриването на Седемнадесетата туристическа борса „ Вашата почивка ” в Бургас. Тя се организира в Изложбен център „ Флора “ на 4 и 5 април 2019 година. Проявата се провежда по самодейност на Бургаската районна туристическа асоциация /БРТА/ и под патронажа на Министерството на туризма. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Един от първите гости на щанда на Туристическия информативен център - Стара Загора, който показва опциите за туризъм в града и района, бе регионалният шеф на област Бургас Вълчо Чолаков. Присъстващите туроператори, участници и гости могат да получат на щанда новите карти на града и района, в които са маркирани 61 места за посещаване, с изложение на значимите туристически обекти, работно време, разстояние и време за достигането им от града. Сред тях са единственият в страната Музей на религиите, Античният форумен комплекс „ Августа Траяна “, Регионалния исторически музей и Музей „ Неолитни жилища “, където се пазят най-добре съхранените къщи на праисторически жители от 6000 години прочие н. е.
Посетителите на щанда на Стара Загора ще получат още информация за местата за настаняване и конферентната база, заведения за хранене, атракции и благоприятни условия за развлечения на територията на града и общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР