Бургас. Второто издание на Националния конкурс за млади изпълнители на

...
Бургас. Второто издание на Националния конкурс за млади изпълнители на
Коментари Харесай

Бургас: Търсачът на таланти, конкурсът „Музикален импулс“, ще се проведе през август в града

Бургас. Второто издание на Националния конкурс за млади реализатори на известна музика „ Музикален подтик “ – Бургас 2018, който се провежда от Арт център „ Точно време “ с поддръжката на Община Бургас, ще се организира в интервала 3- 5 август, като в него ще могат да се изявят млади поп реализатори. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
В журито на Конкурса ще се включи специфичен посетител от Лондон - Уилям Лестър. Той е професионален артист, артист и вокален възпитател с 25 години опит, в разнообразни музикални формати във Англия (The Voice Kids UK, X Factor UK, The Voice UK), а сега преподава вокално и актьорско майсторство. У. Лестър ще бъде за първи път в България по покана на ръководителя на Арт център „ Точно време “ Стефан Лалчев.
Конкурсните дни на „ Музикален подтик “ са 3 и 4 август, когато залата на Културен дом на Нефтохимика ще се извърши със стотици участници и посетители. Финалът на състезанието ще бъде от 19.30 часа на 5 август в Летния спектакъл на Бургас, където ще се състои гала по награждаването и тържественият Гала-концерт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР