Бургас. След успешния старт на джет шампионата във Варна, Бургас

...
Бургас. След успешния старт на джет шампионата във Варна, Бургас
Коментари Харесай

Джетове и адреналин в Бургас

Бургас. След сполучливия старт на джет шампионата във Варна, Бургас е хазаин на втория кръг от Националния Шампионат този уикенд от 2 до 4 юли.

Инициативата и организацията е на локалния клуб „ Акватракс “ и Община Бургас. В двата дни ще се видят атракции с джетове, Флай ръб, джет сърф и Free Style осъществявания.

Интересна е създаването за надзор и следене на джетове, която ще се показва онлайн по време на надпреварата и е взаимна разработка на ИА Морска Администрация и българската компания Easytracking от Варна.

На северния плаж Saxa Beach сили ще премерят над 30 състезатели от България, Румъния и Гърция в другите категории. Директор на надпреварата е най-успешния български играч Кристиян Киров – нееднократен народен и балкански първенец и 4 в света.

Интересна е борбата при децата, където още веднъж ще ни радва 13 годишната Мари Петрова и двукратния републикански първенец Антон Горещилов. Те ще мерят сили с няколко румънски състезатели.

При дамите също ще бъде забавно, като за момента има шест атрактивни и красиви състезателки с мощни машини. В класа на серийните машини мощна поръчка има от участниците от клуб „ Морска звезда Бургас “ Мартин Димов –баща и Мартин Димов-син. При най-мощните джетове над 500 к.с. ще започва Европейския вицешампион от Гърция Никос Флорос в люта борба с нашите състезатели Щерю Арабаджийски и Марио Михалев - нееднократен джет ски първенец.

За посетители и участници ще има показване на плажа на нови модели коли 4х4 и плажно празненство вечерта. Стартовете стартират от 10 часа в събота, а финалните гонки са в неделя от 10 часа. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата ни Jet Ski Bulgaria.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР