Бургас. С весел празник бе открита учебната година в детска

...
Бургас. С весел празник бе открита учебната година в детска
Коментари Харесай

Бургас: С весел празник бе открита учебната година в детска градина „Морска звезда“

Бургас. С радостен празник бе открита образователната година в детска градина „ Морска звезда “ в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
След формалното разкриване и празничната стратегия, на децата се даде опция сами да открият това, което ги вълнува и да се занимават с него. На територията на цялата детска градина бяха ситуирани разнообразни кътове по ползи, където децата изявиха своите гении и благоприятни условия – танцуваха зумба, получиха нови умения по карате, сподели креативен умения в арт зоната, научиха разнообразни детайли от художествената гимнастика, сътвориха вкусни изкушения в сладката работилничка.
Новата образователна година започва с изцяло актуализирана база – пространства с съвременни цветови комбинации, обзаведени с комфортни за потребление от малчуганите мебели. За комфорта и на най-малките деца от 1 до 3 години е построена нова детска площадка.
За първи път в „ Морска звезда “ - Бургас е въведен Берлински модел за акомодация на новоприетите деца.
В детска градина се образоват над 360 деца разпределени в дванадесет групи. Педагогическата гилдия залага в работата си на личностния метод, в който всяко дете е подкрепено да открие своите ползи и гении.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР