Бургас. С богата програма в Бургас ще бъде отбелязана традицията

...
Бургас. С богата програма в Бургас ще бъде отбелязана традицията
Коментари Харесай

С богата програма в Бургас ще бъде отбелязана традицията на Джулай морнинг

Бургас. С богата стратегия в Бургас ще бъде маркирана традицията на Джулай морнинг. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Неизменната традиция Джулай морнинг да се чества на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова вяра и доста въодушевление. Община Бургас и другари ще провеждат събитието на нормалното място - със сцена от лявата страна на Моста и опция публиката да се разположи долу на пясъка. Както всякога, то ще е обезпечено със спасители, здравно лице, защита и дървен материал, с който обособените другарски компании да си възпламенят собствен огън, към който да се съберат.

„ Тъй като с посрещането на 1 юли честваме свободата на духа, всичко ще е гратис, с изключение на бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще стартира в 20.00 часа. Тази година са ангажирани 6 страхотни банди. Община Бургас благодари за скъпата съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група „ Силует “, показаха от Община Бургас.

В бургаския Джулай ще вземат присъединяване групите:
20.00 ч. – BILLY TALENT TRIBUTE
21.00 ч. – AIRBAG
22.00 ч. – ACOUSTIC POINT
23.00 ч. – ОСТАВА
00.30 – REWIND
01.30 – MR.VAGABOND

Живата музика завършва в 03.00 на 1 юли. После ще се слушат песни на запис, до момента в който слънцето изгрее над Бургаския залив.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР