Бургас праща най-големия си айляк в телевизионното риалити „Фермата” по

...
Бургас праща най-големия си айляк в телевизионното риалити „Фермата” по
Коментари Харесай

Известен бургаски бохем влиза в култово риалити

Бургас праща най-големия си айляк в телевизионното риалити „ Фермата” по bTV. Една от най-колоритните персони на морския град – Тома Талепов влиза в шоуто, което ще стартира тази неделя от 20:00 ч., оповестява " Флагман ".

Пепи Айлячето, както го назовават приятелите му, ще взе участие в най-суровия до момента сезон на „ Фермата”, което е под мотото „ Ново начало”. Освен него в конкуренцията ще вземат участие още 20 души, които ще градят живота си от нулата, подложени на рискови физически тествания и тестване на силата на духа им.

Както до момента, на участниците ще им се наложи да се грижат за земята и животните към тях, тъй като единственото нещо, което ще имат на масата си, е това, което произведат със личните си ръце. Този път обаче младите фермери ще покажат на фена по какъв начин със актуалните си знания можеш да съградиш живота си от нулата. Победителят ще получи огромната премия от 100 хиляди лева



„ Нашето Айляче ще им покаже по какъв начин се прави! Той е с душа на авантюрист и няма да има задача, с която да не се оправи! Вярваме в него и му пожелаваме триумф, уверени сме, че ще се върне с огромната награда”, споделят пред Флагман.бг негови другари.

Тома-Айляка е прочут в Бургас с бохемски метод на живот. Често приятелите му го назовават зевзек, има изострен език и постоянно споделя това, което мисли. През летния сезон той бе чиновник в новото хитово заведение на Бургас – „ Айляка бийч бар” на плажа в кв. Крайморие.

„ С една дума – айляк е! Завиждам на такива хора, които живеят ден за ден, на непрекъснати обороти. Много скандална персона е и сигурно ще държи хората на екрана”, уверени са приятелите му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР